Laatste nieuws

vrijdag 20 januari 2017:
Drukbezocht Open Huis Spots on Jobs

woendag 18 januari 2017:
Bijna 2000 jongeren op openingsdag Spots 2017

zondag 22 mei 2016:
Spots on Jobs 2017

Scholen

Beste betrokkene uit het praktijkonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs, 

Donderdag 15 maart 2018 vindt voor de derde keer Spots Special plaats voor leerlingen die uitstromen en doorstromen naar arbeid, dagbesteding of onderwijs. 

Tijdens deze beurs zullen diverse organisaties, (gemeentelijke) instellingen, bedrijven, verenigingen en onderwijsaanbieders aanwezig zijn om informatie te verstrekken, activiteiten te laten zien en mogelijkheden te bespreken in het kader 'Denk na over je toekomst'. 

De leerlingen uit het praktijkonderwijs die doorstromen naar onderwijs of arbeid, worden ontvangen in een aparte zaal en maken kennis met een breed scala aan beroepen en opleidingen.

De leerlingen uit het voortgezet speciaal onderwijs die doorstromen naar dagbesteding, beschermde arbeid en/of onderwijs worden ontvangen in een aparte zaal. Voor deze leerlingen is er een breed scala van aanbieders voor vrije tijdbesteding, beschermde arbeid, beschermd wonen, opleiding, etc. 

Ouders 

Ouders van het pro en vso zijn van harte welkom om tijdens het bezoek van de school mee te komen naar Spots Special.

Busvervoer 
De organisatie kan het busvervoer voor u regelen. Deze service wordt uitgevoerd door de HTM. Zij beschikken ook over rolstoelbussen. Indien u gebruik wilt maken van het busvervoer kunt u dat aangeven in het aanmeldformulier. Wij vragen een vergoeding van € 2,50 per leerling.

Contact 
De organisatie en logistiek wordt uitgevoerd door Marie-Anne van der Toorn. Mocht u vragen hebben, stel ze gerust. m.vandertoorn@spirit4you.nl

 

corner