Laatste nieuws

vrijdag 20 januari 2017:
Drukbezocht Open Huis Spots on Jobs

woendag 18 januari 2017:
Bijna 2000 jongeren op openingsdag Spots 2017

zondag 22 mei 2016:
Spots on Jobs 2017

Scholen

Voorbereiding

Ter voorbereiding op het bezoek van Spots on Jobs, wordt er in de lessen aandacht besteed aan loopbaanoriëntatie (LOB). De lesinhoud is gebaseerd op het lesmateriaal gepubliceerd op de website www.bekijkjetoekomstnu.nl. Scholen zullen hierover op de studiemiddag van Spirit4you op 24 november geïnformeerd worden. Alle inhoudelijke en organisatorische zaken worden dan toegelicht.

Leerlingen bezoeken Spots on Jobs met gerichte zoekopdrachten (opdrachtkaarten) om de belangrijkste informatie over de verschillende beroepsmogelijkheden in te winnen. Daarbij krijgen ook de ouders de mogelijkheid om de beurs samen met hun zoon of dochter te bezoeken.

Spots on Jobs is een initiatief van Spirit4you, het samenwerkingsverband tussen het vmbo en mbo in de regio Haaglanden.  

Lesvoorbereiding en stempelkaart

Vanaf nu staat het lesmateriaal voor Spots on Jobs in de LOBBOX. Natuurlijk is het van belang dat iedere leerling die naar Spots on Jobs komt, het lesprogramma heeft gedaan, als goede voorbereiding op het bezoek aan de beurs.

Voorheen kregen de leerlingen een opdrachtenkrant om te invullen. Er is nu gekozen voor een stempelkaart. De leerlingen gaan zoveel mogelijk doe-activiteiten doen. Nadat er een doe-activiteit gedaan is, krijgen de leerlingen een sticker.  

Tijdens de beurs

Per dag bezoeken meer dan 1000 leerlingen de beurs. Het is daarom gewenst dat de huishoudelijke regels worden nageleefd.

Hier vindt u de huishoudelijke regels van Spots on Jobs

corner