Laatste nieuws

vrijdag 20 januari 2017:
Drukbezocht Open Huis Spots on Jobs

woendag 18 januari 2017:
Bijna 2000 jongeren op openingsdag Spots 2017

zondag 22 mei 2016:
Spots on Jobs 2017

Spots on Jobs

Van harte welkom op de website van Spots on Jobs! Maar wat is Spots on Jobs eigenlijk?

Spots on Jobs is dé beurs voor opleiding & beroep in de regio Haaglanden en wordt sinds 2009 georganiseerd. De beurs vindt jaarlijks in de 3e week van januari plaats en wordt ieder jaar door duizenden leerlingen bezocht. Alle vmbo-scholen uit de regio Haaglanden doen hieraan mee.

Alle vmbo-leerlingen uit het 2e of 3e jaar maken tijdens Spots on Jobs kennis met beroepen, branches, mbo-opleidingen en bedrijven. Voor de 4e jaars leerlingen wordt een Open Huis met opleidingenbeurs georganiseerd. 

De leerlingen krijgen gerichte zoekopdrachten. Met deze opdrachten bezoeken zij de beurs in vooraf bepaalde shifts. Het beursbezoek wordt voorafgaand aan de beurs in de klas voorbereid. Na afloop van het beursbezoek aan Spots wordt het bezoek in een volgende les op school weer besproken.

Datum en locatie

Spots on Jobs wordt gehouden op woensdag 17 en donderdag 18 januari 2018  en wordt georganiseerd in zalencentrum Opera aan de Fruitweg 28, te Den Haag. Hier zijn drie grote zalen naast elkaar, met ruimte genoeg om veel leerlingen tegelijk te ontvangen en een gestructureerd programma aan te bieden.


corner