Laatste nieuws

vrijdag 20 januari 2017:
Drukbezocht Open Huis Spots on Jobs

woendag 18 januari 2017:
Bijna 2000 jongeren op openingsdag Spots 2017

zondag 22 mei 2016:
Spots on Jobs 2017

Leerlingen

Waarom organiseren we Spots on Jobs?

Al in een vroeg stadium moet je beslissen welke beroepsrichting je wilt kiezen. Maar wat houdt dit beroep dan in? Welke opleiding moet je daarvoor volgen? En welke vakken heb je dan nodig om toegelaten te worden tot die opleiding?

Je kunt natuurlijk heel veel bedrijven gaan bezoeken maar wij hebben voor jou de bedrijven uitgenodigd op de beroepen- en opleidingenbeurs Spots on Jobs! Zo kun je in korte tijd kennismaken met de mensen uit een bedrijf.

Zij kunnen je alles vertellen over welk werk ze doen en wat daar zo interessant en leuk aan is. Als je al weet in welke sector je wilt gaan werken of welk beroep je wilt gaan uitoefenen, dan kun je informatie vragen aan de vele mbo-adviseurs. Zij kunnen je alles over het mbo en de opleidingen vertellen.

Leerlingen van klas 2 en 3

  • Leerlingen van klas 2 of 3 komen in principe met school in groepsverband. Het kan ook zijn dat school de leerlingen met hun ouders op eigen gelegenheid naar Spots on Jobs verwijzen. Jij en je ouder(s) zijn dan van harte welkom op woensdag 17 of donderdag 18 januari tussen 16.30 en 19.30 uur.
  • Doet jouw school niet mee aan Spots on Jobs maar wil je wel graag naar Spots on Jobs komen? Dan zijn jij en je ouder(s) van harte welkom op woensdag 17 of donderdag 18 januari tussen 16.30 en 19.30 uur. 

Leerlingen van klas 4

  • Leerlingen van leerjaar 4 zijn tussen op woensdag 17 en donderdag 18 januari tussen 16.30 en 19.30 uur van harte welkom, het liefst samen met hun ouder(s) en niet in grote groepen zonder begeleiding.
  • Laat ons weten dat jij naar spots on Jobs komt en meld je aan via deze link (dit geldt alleen voor 4e jaars!)
corner